Menu
Sluiten
Afspraak maken

U kunt natuurlijk altijd een online afspraak plannen. Vul hiervoor het intake formulier in.

Elburg

Industriestraat 18 A-B

8081 HG Elburg

 

Oosterwolde

Zwarteweg 15

8097 PR Oosterwolde

Openingstijden
Maandag
07:30 - 21:00 uur
Dinsdag
07:30 - 20:30 uur
Woensdag
07:30 - 21:00 uur
Donderdag
07:30 - 20:00 uur
Vrijdag
07:30 - 18.00 uur
Zaterdag
08:00 - 11.30 uur
Zondag
Gesloten

Fysiotherapie in Oldebroek

 

Alle fysio-expertises onder één dak.

Fysiotherapie Oldebroek – Uw Partner in Herstel en Gezondheid

 

Bent u op zoek naar een fysiopraktijk in de regio Oldebroek? Dan bent u bij Frix Fysiotherapie aan het goede adres!

 

Wat is Fysiotherapie?

 

In het hart van Oldebroek biedt Frix Fysiotherapie een helende hand aan iedereen die zijn bewegingsvrijheid wil verbeteren. Fysiotherapie is een breed veld dat zich bezighoudt met het verbeteren van levenskwaliteit door middel van handmatige therapie, oefentherapie, en diverse andere technieken. Deze therapievorm helpt bij het herstellen van functie na letsel, het beheersen van chronische aandoeningen, en het optimaliseren van de fysieke prestaties.

 

Voor Wie is Fysiotherapie?

 

Fysiotherapie in Oldebroek staat open voor iedereen die zoekt naar professionele ondersteuning in hun herstelproces. Of u nu jong bent of oud, een actieve sporter of iemand die een zittend beroep uitoefent, onze therapeuten zijn toegewijd aan het bieden van persoonlijke zorg die u helpt weer op de been te komen en uw dagelijkse activiteiten te hervatten.

 

Waarom Kiezen voor Frix Fysiotherapie in Oldebroek?

 

Kiezen voor Frix Fysiotherapie in Oldebroek betekent kiezen voor een team dat zich inzet voor uw welzijn. Onze praktijk onderscheidt zich door de warme, persoonlijke benadering en de diepgaande expertise in diverse fysiotherapeutische disciplines. We luisteren naar uw verhaal, identificeren de kern van uw klachten en zetten ons volledig in voor uw herstel.

 

Onze Fysiotherapeutische Specialisaties in Oldebroek

 

Bij Frix Fysiotherapie in Oldebroek kunt u terecht voor een breed spectrum aan fysiotherapeutische behandelingen:

 • Algemene Fysio: Wij helpen u bij het aanpakken van algemene lichamelijke klachten en zorgen voor preventieve zorg om toekomstige problemen te voorkomen.
 • Echografie: Met geavanceerde beeldvorming krijgen we een helder inzicht in uw klachten voor een gerichte behandeling.
 • Dry needling: Deze techniek passen we toe om verlichting te bieden bij diepe spierpijn en spanning.
 • Manuele Therapie: Onze gespecialiseerde therapeuten gebruiken hun handen om uw gewrichten te mobiliseren en pijn te verminderen.
 • Kinder-manueeltherapie: Kinderen verdienen een speciale aanpak, en wij bieden therapie die is afgestemd op hun groei en ontwikkeling.
 • Draaiduizeligheid: Ervaart u balansproblemen? Onze gerichte behandelingen kunnen u weer stevig op de benen krijgen.
 • Psychosomatische Fysiotherapie: Wij erkennen de complexe relatie tussen geest en lichaam en bieden therapieën die beide aspecten aanpakken voor een holistisch herstel.
 • Sportmetingen / Inspanningstesten: Of u nu een recreatieve sporter bent of een professionele atleet, onze sportmetingen en inspanningstesten zijn ontworpen om uw prestaties en herstel te optimaliseren.

 

Uw Route naar Herstel – Hoe We Werken bij Frix Fysiotherapie

 

Bij Frix Fysiotherapie in Oldebroek begint uw reis naar herstel met een persoonlijke benadering. Vanaf uw eerste bezoek werken we samen aan een herstelplan dat aansluit bij uw specifieke situatie. Met behulp van bewezen behandelstrategieën en de nieuwste technieken in de fysiotherapie, zetten we ons volledig in om u te ondersteunen op uw pad naar een beter welzijn.

 

Neem Nu Contact Op Voor een Afspraak

 

Uw gezondheid is onze prioriteit bij Frix Fysiotherapie in Oldebroek. Als u klaar bent om de volgende stap te zetten in uw herstel, neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ons bereiken op 06 13 51 19 50 of kom persoonlijk langs in Elburg om een afspraak te plannen. We kijken ernaar uit om samen met u te werken aan een gezonder en actiever leven.

 

Naast onze locatie in Elburg op de industriestraat 18-A zitten wij op de dinsdagen ook op onze locatie in Oosterwolde (de Heughte, Sportpark van VSCO ’61).

Waarom Frix?

 

 • Persoonlijke intake!
 • Vergoed door zorgverzekeraar *
 • Je kunt snel terecht
 • Gespecialiseerde therapeuten
 • Unieke behandelmethodes

 

Maak een afspraak