Menu
Sluiten
Afspraak maken

U kunt natuurlijk altijd een online afspraak plannen. Vul hiervoor het intake formulier in.

Elburg

Industriestraat 18 A-B

8081 HG Elburg

 

Oosterwolde

Zwarteweg 15

8097 PR Oosterwolde

Openingstijden
Maandag
07:30 - 21:00 uur
Dinsdag
07:30 - 20:30 uur
Woensdag
07:30 - 21:00 uur
Donderdag
07:30 - 20:00 uur
Vrijdag
07:30 - 18.00 uur
Zaterdag
08:00 - 11.30 uur
Zondag
Gesloten

Fysiotherapie

 

Alle fysio-expertises onder één dak.

Frix Fysio in Elburg

 

Frix Fysio & Performance is dé fysio in Elburg voor fysiotherapie, echografie, (sport)blessures, manuele therapie en sportmetingen.

 

Need a fix? Wij staan bekend om onze unieke behandelmethodes, specialisaties en ontspannen sfeer. 

 

Door middel van Deep Tissue Massage (DTM), Active Release Techniques (ART), manuele therapie (eventueel gevolgd door ijspacking) en/of specifieke (herstel)training wordt de belastbaarheid verhoogd. Hierdoor herstelt het functioneren van gewrichten en spieren na opgelopen blessures sneller. Wist u dat wij tegenwoordig ook Dry Needling toepassen om de belastbaarheid van spierweefsel te verhogen?

 

Daarnaast hebben wij oog voor innovatieve medische begeleiding, kennisdeling en wetenschappelijk onderzoek in ons geavanceerde sportlab. Hier maken wij o.a gebruik van de Biodex System 4, dit is een geavanceerd meetapparaat om spierkracht inzichtelijk te maken. Verder voeren wij bewegingsanalyses uit tijdens sprongtesten om stabiliteit, kracht en kwaliteit van bewegen in kaart te brengen. 

 

Unieke behandelmethodes

 

Frix Fysio in Elburg gebruikt unieke en vernieuwende behandeltechnieken: de Deep Tissue Massage (DTM) en Active Release Techniques (ART).

 

Dit zijn unieke behandelmethodes in deze regio. Vooral de ART-technieken gebruiken maar 25 therapeuten in heel Nederland, waarvan 9 fysiotherapeuten bij onze fysio in Elburg!

 

Daarnaast gaan onze behandeltechnieken verder dan alleen de klacht. Wij achterhalen oorzaken die verder gaan dan alleen jouw blessure. 

Waarom Frix?

 

  • Persoonlijke intake!
  • Vergoed door zorgverzekeraar *
  • Je kunt snel terecht
  • Gespecialiseerde therapeuten
  • Unieke behandelmethodes

 

Maak een afspraak

Specialisten

 

Wij hebben veel specialisten. Onze Frix-specialistenmix! Dit zijn onze fysiotherapeuten, bewegingswetenschappers, personal trainers, psychosomatische therapeuten en zelfs een manueel therapeut!

 

Dankzij onze specialisten kunnen wij jouw klachten goed herstellen. Optimaal herstel bereiken wij door een goede balans van behandelen en oefentherapie. Naast de (intensieve) behandelingen is het mogelijk om onder begeleiding verder te werken aan jouw herstel in onze twee grote trainingsloodsen.

 

Bovendien kun je bij ons aanmelden voor groep/team gerelateerde trainingen, zoals kracht- of conditietraining, crossfit of het maken van sportmetingen voor je sportteam. Ideaal om klachten onder controle te houden!

Start nu bij Frix!

Wij helpen je bij een volledig herstel. Maak vandaag nog een afspraak.