Menu
Sluiten
Afspraak maken

U kunt natuurlijk altijd een online afspraak plannen. Vul hiervoor het intake formulier in.

Elburg

Industriestraat 18 A-B

8081 HG Elburg

 

Oosterwolde

Zwarteweg 15

8097 PR Oosterwolde

Openingstijden
Maandag
07:30 - 21:00 uur
Dinsdag
07:30 - 20:30 uur
Woensdag
07:30 - 21:00 uur
Donderdag
07:30 - 20:00 uur
Vrijdag
07:30 - 18.00 uur
Zaterdag
08:00 - 11.30 uur
Zondag
Gesloten
Nieuwe naam én mede-eigenaar Frix CrossFysiotherapie!
 
We zijn bijzonder blij bij deze te kunnen communiceren dat Laurens Frik mede-eigenaar wordt van Frix CrossFysiotherapie. Samen met Mathijs Frik zal hij per 1 januari 2022 het bedrijf gaan leiden 😄.

Laurens Frik is al jaren werkzaam binnen Frix CrossFysiotherapie en is daarmee al sterk verbonden aan Frix CrossFysiotherapie. Naast zijn werkzaamheden als fysiotherapeut heeft Laurens ons nieuwe concept Frix Performance opgezet 📈. Daarmee bieden we in de regio een unieke dienstverlening aan voor sporters die het maximale uit zichzelf willen halen. Deze ontwikkeling past perfect in onze ambitie om in Elburg en wijde omgeving een toonaangevende praktijk te zijn op het gebied van fysiotherapeutische en bewegingswetenschappelijke zorg, sportbegeleiding en leefstijl.

Met de toetreding van Laurens Frik én de genoemde ambitie, vonden we het ook een passend moment om een naamsverandering door te voeren; een verandering die recht doet aan de ontwikkeling van ons bedrijf in de afgelopen jaren. Met trots communiceren we dan ook bij deze onze nieuwe naam 🎉:

Frix Fysio & Performance

Binnenkort zullen wij onze vestiging aan de Industriestraat uitbreiden, specifiek voor ons nieuwe concept Frix Performance, zodat we onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren. Nieuwsgierig? Blijf onze sociale mediakanalen volgen!