Menu
Sluiten
Afspraak maken

U kunt natuurlijk altijd een online afspraak plannen. Vul hiervoor het intake formulier in.

Elburg

Industriestraat 18 A-B

8081 HG Elburg

 

Oosterwolde

Zwarteweg 15

8097 PR Oosterwolde

Openingstijden
Maandag
07:30 - 21:00 uur
Dinsdag
07:30 - 20:30 uur
Woensdag
07:30 - 21:00 uur
Donderdag
07:30 - 20:00 uur
Vrijdag
07:30 - 18.00 uur
Zaterdag
08:00 - 11.30 uur
Zondag
Gesloten

Ruim 6 jaar geleden hebben Laurens Bank en Mathijs Frik samen Frix Crossfysiotherapie opgericht. Dat is de start geweest van een succesvolle samenwerking waarbij het bedrijf een prachtige groei heeft doorgemaakt. Binnen een half jaar na de oprichting werd de eerste medewerker aangetrokken en inmiddels is de praktijk uitgegroeid tot 16 medewerkers.

 

Laurens:
“Ik kijk met trots terug op wat ik en Mathijs, samen met de medewerkers, de afgelopen 6 jaar hebben neergezet. We hebben ons gevestigd in een bestaande markt. Voor het bedrijf liggen er nog volop kansen en uitdagingen voor de toekomst. De toekomst van Frix zal ik van een afstand gaan volgen. Vanaf begin oktober ga ik een nieuwe uitdaging tegemoet. Ik laat een mooie praktijk met een gedreven team van fysiotherapeuten in goede handen achter. Ik kijk in elk geval terug op een mooie, waardevolle en leerzame Frix periode. Graag wil ik alle mensen die daarbij betrokken waren bedanken en hen het allerbeste wensen voor de toekomst.”

 

Mathijs:
“We zijn Laurens dankbaar voor alles wat hij voor Frix betekend heeft. Niet alleen als mede-ondernemer maar ook als fysiotherapeut. Laurens is een topper in zijn vakgebied en heeft vele patiënten kunnen helpen met het oplossen/verminderen van fysieke klachten. We hebben respect voor zijn keuze om een nieuwe uitdaging aan te gaan en wensen hem veel succes/plezier daarbij.”

 

De patiënten van Laurens zullen worden overgenomen door de andere fysiotherapeuten binnen het team van Frix, zodat deze patiënten hun traject blijven voortzetten met de unieke Frix behandelmethodiek.