Menu
Sluiten
Afspraak maken

U kunt natuurlijk altijd een online afspraak plannen. Vul hiervoor het intake formulier in.

Elburg

Industriestraat 18 A-B

8081 HG Elburg

 

Oosterwolde

Zwarteweg 15

8097 PR Oosterwolde

Openingstijden
Maandag
07:30 - 21:00 uur
Dinsdag
07:30 - 20:30 uur
Woensdag
07:30 - 21:00 uur
Donderdag
07:30 - 20:00 uur
Vrijdag
07:30 - 18.00 uur
Zaterdag
08:00 - 11.30 uur
Zondag
Gesloten

Individuele training

Iedere sporter heeft zijn sterke en zwakke fysieke aspecten. Vaak blinken sporters uit in slechts enkele fysieke aspecten en zijn de overige veel minder tot niet ontwikkeld, hierdoor werken deze elkaar juist tegen in plaats van dat ze elkaar kunnen versterken. Om hier evenwicht in te laten ontstaan is de sportieve uitdaging om vooruitgang te behalen in de fysiek specifieke aandachtspunten. De individuele performance trainingen bij Frix Fysio & Performance zijn daarom het ultieme middel om te werken aan je fysieke gesteldheid. De trainingen worden namelijk volledig afgestemd op persoonlijk niveau, leerstijl en agenda. Hierdoor ontstaat er een veranderingsproces in het lichaam waarbij de combinatie van groei, rijping en motorisch leren je tot een hoger niveau brengt.

 

Individuele performance training is een trainingsprogramma dat is afgestemd op de individuele behoeften en doelen van de sporter. Het omvat specifieke trainingen om de sportprestaties op een hoger niveau te brengen, gericht op het verbeteren van kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, behendigheid, evenwicht en flexibiliteit. Het is gebaseerd op een gedetailleerde analyse van de fysieke eigenschappen en vaardigheden van de sporter, om een ​​trainingsprogramma op maat te maken dat rekening houdt met de sterke en zwakke punten van de sporter. Individuele performance training omvat ook hersteltraining om de sporter te helpen een optimale fysieke conditie te behouden en blessures te voorkomen. Het doel van individuele performance training is om de sporter te helpen zijn of haar prestaties te maximaliseren en professioneel te kunnen blijven beoefenen.

 

Als je je als sporter aanmeldt bij Frix krijg je een interactieve intake; een individuele training gericht op verschillende motorische technieken. Oftewel, geen gesprek aan tafel maar een personal training. Tijdens deze interactieve intake zullen de fysieke aandachtspunten, leerstijl en motorisch niveau zichtbaar worden en vanuit daar worden samen (sportieve) doelen opgesteld. Vervolgens start het trainingstraject waarbij elke training variërend is en jij elke training opnieuw wordt uitgedaagd om je fysieke aspecten te ontwikkelen. 

 

Wil jij graag werken aan jouw performance? Neem dan snel contact met ons op! 

 

 

 

Waarom Frix?

 

  • Frix is hét zorg- en kenniscentrum van Noord- en Midden-Nederland
  • Vergoed door zorgverzekeraar*
  • Directe toegang tot de meest geavanceerde testapparatuur
  • Je kunt snel terecht
  • Alle specialisaties onder één dak

 

Maak een afspraak

Qualiview

Andere mensen beoordelen ons met een

9,2

‘’Een stel zeer gedreven jonge mensen die weten wat ze doen. Zeer tevreden.’’

Josette Ellenbroek