Menu
Sluiten
Afspraak maken

U kunt natuurlijk altijd een online afspraak plannen. Vul hiervoor het intake formulier in.

Elburg

Industriestraat 18 A-B

8081 HG Elburg

 

Oosterwolde

Zwarteweg 15

8097 PR Oosterwolde

Openingstijden
Maandag
07:30 - 21:00 uur
Dinsdag
07:30 - 20:30 uur
Woensdag
07:30 - 21:00 uur
Donderdag
07:30 - 20:00 uur
Vrijdag
07:30 - 18.00 uur
Zaterdag
08:00 - 11.30 uur
Zondag
Gesloten

Team training

Performance training voor teams is essentieel om de prestaties van een team naar een hoger niveau te tillen. Het is van cruciaal belang dat elk lid van een team de juiste vaardigheden en training krijgt, maar het is net zo belangrijk om als een geheel te trainen om te slagen als een team.Team performance training is een trainingsprogramma gericht op het verbeteren van de prestaties van een team als geheel. Het richt zich op het verbeteren van de samenwerking tussen teamleden, de communicatie, de coördinatie en de strategie van het team. Team performance training omvat specifieke oefeningen en drills die zijn ontworpen om het team te helpen beter te werken als eenheid en om de individuele vaardigheden en sterke punten van elke speler te benutten.

 

Team performance training omvat vaak oefeningen die gericht zijn op het verbeteren van de conditie, kracht en snelheid van het team als geheel, evenals tactische oefeningen voor simulaties van wedstrijdsituaties. Het doel van team performance training is om de prestaties van het team te verbeteren en om gezamenlijke sportdoelstellingen te bereiken. De trainingen kunnen volledig afgewerkt werken op locatie, maar kunnen ook in de trainingslood bij Frix uitgevoerd worden. 

 

Er kunnen vaste trainingsmomenten in het seizoen gepland worden, maar de trainingen zijn ook eenmalig af te nemen. Wist u dat wij ook fysieke testen aanbieden op locatie? Met deze fysieke testen brengen wij de belangrijkste fysieke indicatoren in kaart, zodoende wordt de belastbaarheid van het team inzichtelijk. Vaak worden deze fysieke test gecombineerd met een performance training. Bekijk het aanbod van onze fysieke testen hier.

 

Kortom, performance training voor teams is de sleutel tot succesvolle en effectieve teamsporten. Het verbetert de samenwerking, cohesie en communicatie binnen het team, en helpt elk teamlid hun vaardigheden te maximaliseren om de gezamenlijke teamdoelen te bereiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met ons.

Waarom Frix?

 

  • Frix is hét zorg- en kenniscentrum van Noord- en Midden-Nederland
  • Vergoed door zorgverzekeraar*
  • Directe toegang tot de meest geavanceerde testapparatuur
  • Je kunt snel terecht
  • Alle specialisaties onder één dak

 

Maak een afspraak

Qualiview

Andere mensen beoordelen ons met een

9,2

‘’Een stel zeer gedreven jonge mensen die weten wat ze doen. Zeer tevreden.’’

Josette Ellenbroek