Menu
Sluiten
Afspraak maken

U kunt natuurlijk altijd een online afspraak plannen. Vul hiervoor het intake formulier in.

Elburg

Industriestraat 18 A-B

8081 HG Elburg

 

Oosterwolde

Zwarteweg 15

8097 PR Oosterwolde

Openingstijden
Maandag
07:30 - 21:00 uur
Dinsdag
07:30 - 20:30 uur
Woensdag
07:30 - 21:00 uur
Donderdag
07:30 - 20:00 uur
Vrijdag
07:30 - 18.00 uur
Zaterdag
08:00 - 11.30 uur
Zondag
Gesloten

TRANSFERNIEUWS

Via deze weg willen wij jullie graag informeren over enkele wisselingen binnen het team van Frix.

 

  • UITGAANDE TRANSFERS

Carrièreswitch Joost Stapelkamp
Na 6 jaar voor Frix gewerkt te hebben laat Joost het vak van fysiotherapie achter zich en gaat hij aan de slag als arbeidsdeskundige bij het UWV. In onze ogen een moedige switch en wij wensen hem in deze toch wel nieuwe sector erg veel werkplezier. In Joost verliezen wij een sympathieke professional die een waardevolle bijdrage heeft geleverd aan de groei van Frix Fysio & Performance.

Dave de Boer gaat voor zelfstandig ondernemerschap

Dave heeft de keuze gemaakt om zijn eigen praktijk op te gaan bouwen. In zijn woonplaats Leiden heeft hij een jaar geleden daar de beginstappen in gezet en nu is de tijd rijp om er volledig voor te gaan. Als medewerker van het eerste uur is Dave nauw verbonden aan Frix en dus betreuren wij ook zijn vertrek. Maar de combinatie van veel reistijd (Leiden – Elburg), een jong gezin én de wens om zelf een praktijk op te zetten in de eigen woonomgeving maakt dat we allle begrip hebben voor zijn keuze.

 

  • INKOMENDE TRANSFERS

Marleen Hoekstra

Marleen is sinds kort team Frix komen versterken. Zij is naast algemeen fysiotherapeut ook manueel therapeut en arbeid-  & organisatiepsycholoog en heeft zich gespecialiseerd in arbeid & (positieve) gezondheid, leefstijl en stress- & burnoutcoaching.

Mirte van den Ende

Binnenkort start Mirte bij ons. Ook zij is naast algemeen fysiotherapeut manueel therapeut. Zij beheerst ‘dry needling’ en heeft zich daarnaast gespecialiseerd als kinder-manueel therapeut waardoor zij in staat is om baby’s en kinderen te behandelen met functiestoornissen.

Claire Voorn

Claire  zal vanaf 1 juli werkzaam zijn bij ons. Ook Claire beheerst ‘dry needling’ en is onlangs gestart met de opleiding tot acupuncturist. Daarnaast heeft ze ook veel ervaring in het fysiek begeleiden van sporters. Op dit moment is zij nog werkzaam bij Sport Medisch Centrum Flevoland.

 

Naast bovenstaande drie nieuwe aanwinsten zijn we blij dat Jonathan van ’t Hof full-time bij ons komt werken. Op dit moment is hij zowel werkzaam bij ons als bij Van der Meijden Fysiotherapie, maar vanaf 1 juli zal hij volledig actief zijn voor Frix Fysio & Performance.

Met Dave en Joost vertrekken er twee ervaren Frixies die vanaf het begin betrokken zijn geweest bij de opbouw van Frix. Ondanks dat we het erg jammer vinden dat zij afscheid nemen zijn we bijzonder blij met onze nieuwe Frixies. Met hun ervaring en specialiteiten zorgen zij voor een verdere verbreding én versterking van team Frix. Wij wensen Joost en Dave al het goeds voor de toekomst en danken hen voor hun grote inzet, betrokkenheid en natuurlijk gezelligheid!

 

Mathijs Frik & Laurens Frik