Menu
Sluiten
Afspraak maken

U kunt natuurlijk altijd een online afspraak plannen. Vul hiervoor het intake formulier in.

Elburg

Industriestraat 18 A-B

8081 HG Elburg

 

Oosterwolde

Zwarteweg 15

8097 PR Oosterwolde

Openingstijden
Maandag
07:30 - 21:00 uur
Dinsdag
07:30 - 20:30 uur
Woensdag
07:30 - 21:00 uur
Donderdag
07:30 - 20:00 uur
Vrijdag
07:30 - 18.00 uur
Zaterdag
08:00 - 11.30 uur
Zondag
Gesloten

   

 

Vacature verzorger/sportmasseur (in opleiding)

Voetbalvereniging asv Dronten is voor het seizoen 2023/2024 op zoek naar een enthousiaste verzorger/sportmasseur voor de 1e selectie Mannen.

 

Onze ambities!

Asv Dronten is een club die ertoe wil doen. Niet alleen wat betreft spelplezier en lerend vermogen maar ook in het behalen van resultaten. Om tot optimale prestaties te komen hebben we Frix Fysio & Performance als medisch en fysiek partner aan onze club verbonden. Samen zijn wij voor het seizoen 2023/2024 op zoek naar een verzorger/sportmasseur (in opleiding) voor de 1e selectie Mannen.  

 

Jouw uitdaging?

Wil jij onderdeel zijn van een enthousiaste en ambitieuze (begeleiding)team bij asv Dronten, jezelf (door)ontwikkelen dankzij een nauwe samenwerking met Frix Fysio & Performance en heb je affiniteit met voetbal? Dan is een functie als verzorger/sportmasseur misschien wel de functie die jou op het sportieve lijf geschreven is!

Voorafgaand aan én tijdens het seizoen 2023/2024 (start medio augustus) word je actief opgeleid/begeleid door de professionals van Frix Fysio & Performance. Ideaal voor als je nog student (fysiotherapeut) bent of al afgestudeerd, gepensioneerd of gewoon naast je baan. De locatie van Frix Fysio & Performance in Elburg is uniek in de regio met twee uitgebreide trainingsloodsen en een sportlab met de modernste test- en meetapparatuur waar diverse (top)sporters gebruik van maken; een inspirerende omgeving waar dagelijks enthousiaste en gedreven fysio’s enerzijds actief zijn met het voorkomen (preventie) van zowel fysieke als mentale klachten en blessures en anderzijds met het oplossen/verminderen ervan.

Afhankelijk van je eigen wensen zijn er op termijn ook mogelijkheden om door te groeien naar herstel- en fysiek trainer. De werkzaamheden als verzorger/sportmasseur vinden primair plaatst bij asv Dronten en kennen een passende vergoeding.

 

Wat wordt er van je verwacht?

  • Medische kennis van met name de behandeling van sportblessures (of de bereidheid om een opleidingstraject m.b.v. Frix te gaan doen).
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Zelfstandig kunnen werken en tegelijkertijd een teamplayer zijn;
  • Aanwezig op trainingsavonden (donderdag) en op wedstrijddagen (zaterdag).

 

Vragen?
Heb je interesse of heb je nog een aantal vragen? Neem dan gerust contact op met asv Dronten ([email protected]), graag bij je e-mail Frix Fysio & Performance in de cc zetten ([email protected]).

 

Voor meer info Martin Steffens (T.C. asv Dronten)

06 21951601