Menu
Sluiten
Afspraak maken

U kunt natuurlijk altijd een online afspraak plannen. Vul hiervoor het intake formulier in.

Elburg

Industriestraat 18 A-B

8081 HG Elburg

 

Oosterwolde

Zwarteweg 15

8097 PR Oosterwolde

Openingstijden
Maandag
07:30 - 21:00 uur
Dinsdag
07:30 - 20:30 uur
Woensdag
07:30 - 21:00 uur
Donderdag
07:30 - 20:00 uur
Vrijdag
07:30 - 18.00 uur
Zaterdag
08:00 - 11.30 uur
Zondag
Gesloten

Sportvoedingsschema’s

Meer uit je sport halen met een persoonlijk voedingsschema?

Voeding wordt steeds belangrijker in de sport, maar wat is nu de juiste voeding en wat past het beste bij jou? Er is veel informatie online beschikbaar, maar veel van deze informatie is niet gebaseerd op wetenschappelijke kennis en bewijs. Bij Frix willen onze Bewegingswetenschappers en specialisten in Health & Nutrition graag werken volgens de wetenschap. Wij filteren dan ook graag deze berg aan informatie voor jou als sporter en willen met onze eigen expertise en kennis jullie begeleiden op gebied van sportvoeding gebaseerd op de nieuwste literatuur.

 

Voor wie?

Wil jij je voorbereiden op een halve of hele marathon? Voeding en drinken is hierbij essentieel om een marathon optimaal te kunnen rennen. Hoe voorkom je bijvoorbeeld buikklachten tijdens het rennen? Wat moet je de dagen voor een marathon eten en bijvoorbeeld de ochtend ervoor? En hoe zorg je nu voor een optimaal herstel na de marathon? Onze voedingsexperts helpen jou er graag mee.

 

Tegenwoordig pakken steeds meer mensen de racefiets/mountainbike en willen zich gaan voorbereiden op een lange koers of evenement. Maar moet je tijdens deze koers of evenement nu gelletjes gebruiken of niet? Wat eet je in de dagen voorafgaand aan een wedstrijd en op de wedstrijddag zelf? En wat eet je de dagen na een training en/of wedstrijd om zo mogelijk te herstellen? Hoeveel gram koolhydraten per uur moet je per type en duur van een training innemen? En zijn supplementen als bietensap, creatine en cafeïne bewezen effectief voor het optimaliseren van je fietsprestaties? Wij weten gebaseerd op wetenschappelijk bewijs hoe wij jou optimaal kunnen voorbereiden!

 

Ben jij fanatiek bezig in de sportschool met krachttraining en wil jij hierin de volgende stap zetten met de juiste voeding? Wil jij gericht trainen op spiergroei? Of wil je lekker fit worden en goed in je vel zitten? Ook hierbij kunnen wij jou helpen! Want moet je juist beginnen aan de bekende eiwit shakes? En moet je deze dan juist voor, tijdens of na de training nemen? Wij helpen jou graag verder met jouw sportief doel!

Ben jij fanatiek in een teamsport als voetbal? Deze sport vereist korte en lange sprints, veel richtingsveranderingen en acceleraties en deceleraties. Naast voetbal heb je ook de juiste focus nodig, ook hierin kan de juiste voeding jou verder helpen. Wat moet je nu eten en drinken op wedstrijddagen? En welke supplementen kun jij veilig nemen op training- of wedstrijddagen? Frix helpt jou en/of je team graag verder. 

Eenmalig sportvoedingsschema
€75,-
Intakeformulier voor het in kaart brengen van jouw situatie
Persoonlijk voedingsschema op maat
Gericht op jouw sportieve doelen en voorkeuren
Voedingsschema inclusief 1 op 1 beleiding
€75/maand*
Intakeformulier voor het in kaart brengen van jouw situatie
Persoonlijk voedingsschema op maat en periodiek gewijzigd
Gericht op jouw sportieve doelen en voorkeuren
2 sessies 1 op 1 begeleiding per maand

*Let op! Je abonnement is eerst voor de duur van 2 maand en daarna maandelijks opzegbaar.