Menu
Sluiten
Afspraak maken

U kunt natuurlijk altijd een online afspraak plannen. Vul hiervoor het intake formulier in.

Elburg

Industriestraat 18 A-B

8081 HG Elburg

 

Oosterwolde

Zwarteweg 15

8097 PR Oosterwolde

Openingstijden
Maandag
07:30 - 21:00 uur
Dinsdag
07:30 - 20:30 uur
Woensdag
07:30 - 21:00 uur
Donderdag
07:30 - 20:00 uur
Vrijdag
07:30 - 18.00 uur
Zaterdag
08:00 - 11.30 uur
Zondag
Gesloten

Ilse Koster

Functie

Algemeen Fysiotherapeut (BSc, 2022) revalidatietrainer zaal en ASM-instructeur Advanced.

 

Specialismen/Jouw toegevoegde waarde bij Frix?

Ik ben regelmatig te vinden in de Frix Loods/oefenzaal, waar ik mensen graag help om te herstellen. Ik vind het erg belangrijk om mensen te motiveren en aan het bewegen te krijgen, op welke manier dan ook. Ik geef bij Frix ook groepslessen, waarbij ik het leuk vind om het maximale uit iemand te halen en natuurlijk ook bij mezelf 😉
Ik heb een bijzondere interesse in de relatie tussen lichaam en geest. Hiermee kijk ik naar onderliggende oorzaken en niet alleen naar de huidige symptomen.
Ik werk daarnaast ook in het revalidatiecentrum de Vogellanden in Zwolle, wat een hele leuke en interessante combinatie is naast mijn werk bij Frix.

 

Opleiding/achtergrond

In september 2018 ben ik begonnen aan de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool in Utrecht. Tijdens mijn opleiding heb ik de minor Psychosomatiek gevolgd, als aansluiting op mijn interesse in de relatie tussen lichaam en geest. In 2020 heb ik mijn stage gelopen bij Frix. Deze plek beviel zo goed, dat ik er niet meer ben weggegaan!

 

Interesses en passies/ wat doe je het liefste in je vrije tijd?

Naast mijn opleiding maak ik graag tijd vrij om te kunnen sporten, leuke dingen doen met vrienden, koken en lezen. Verder ben ik graag buiten en houd ik ervan om nieuwe plekken te ontdekken.

 

Favoriete vakantieland?

Noorwegen en Italië! Maar er zijn nog zoveel plekken waar ik graag naartoe zou willen…

 

Wat maakt jouw werk zo leuk?

Ik vind het ontzettend leuk om samen met collega’s te werken die enthousiast en gedreven zijn. Hier haal ik veel energie uit en dit pas ik dan ook graag toe tijdens de behandeling.
Het is erg leuk om samen met mensen te werken. Iedereen is anders en ik zie het dan ook echt als een uitdaging om te kijken naar wat iemand nodig heeft.

 

Wat kook je het liefste voor je collega’s (lunchpauze)?

Ik heb nog maar een enkele keer te hoeven koken voor mijn collega’s.

Eigenlijk vind ik het leuk om van alles te koken en vooral uit te proberen. Zolang het maar geen standaard aardappelen, vlees en groenten zijn! 😉

Meer Frixies