Menu
Sluiten
Afspraak maken

U kunt natuurlijk altijd een online afspraak plannen. Vul hiervoor het intake formulier in.

Elburg

Industriestraat 18 A-B

8081 HG Elburg

 

Oosterwolde

Zwarteweg 15

8097 PR Oosterwolde

Openingstijden
Maandag
07:30 - 21:00 uur
Dinsdag
07:30 - 20:30 uur
Woensdag
07:30 - 21:00 uur
Donderdag
07:30 - 20:00 uur
Vrijdag
07:30 - 18.00 uur
Zaterdag
08:00 - 11.30 uur
Zondag
Gesloten

Mirte van den Ende

Functie

Algemeen Fysiotherapeut (2011), Manueel therapeut (2017), Dry needling, Kinder- manuele therapie bij HCFS, Cognitieve functionele therapie bij langdurige rug- en nekklachten en Echografie.

 

Specialismen/Jouw toegevoegde waarde bij Frix?

Na mijn studie fysiotherapie ben ik gestart met de MSC opleiding manuele therapie aan de SOMT en deze opleiding heb ik afgerond in 2017. Daarnaast heb ik een aantal cursussen gedaan om mij verder te verdiepen, zoals dry needling, kinder manuele therapie bij baby’s/zuigelingen met een functiestoornis van de nek, cognitieve functionele therapie bij langdurige nek- en rugklachten en echografie. Mijn interesse ligt voornamelijk in het behandelen van wervelkolom gerelateerde klachten, zoals rug, nek en (langdurige)schouderproblematiek.

 

Opleiding/achtergrond

Na mijn studie aan de Hogeschool in Utrecht ben ik direct gaan werken bij een sportmedisch trainingscentrum in Amersfoort. Na een aantal jaar ben ik verhuisd naar Zwolle en ben ik gestart bij een particuliere fysiotherapie praktijk in Nunspeet en Wezep en in een sportmedisch trainingscentrum in Zwolle. In Wezep ben ik nog steeds werkzaam bij een particulieren praktijk naast mijn baan bij Frix.

 

Interesses en passies/ wat doe je het liefste in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik veel met vrienden en mijn familie/gezin. Ik vind het leuk om te shoppen en om af en toe een potje squash of padel op te pakken.

 

Favoriete vakantieland?

Italie, en dan met name om het heerlijke eten en de gezelligheid/cultuur van de mooie steden

 

Wat maakt jouw werk zo leuk?

Gezellig collega’s, leuke patienten en uitdagende casussen. Ik vind het leuk om mij te blijven ontwikkelen in het vak met opleidingen en cursussen om zo evidence based te blijven werken en op de hoogte te blijven van nieuwe inzichten en ontwikkelingen in ons vak.

 

Wat kook je het liefste voor je collega’s (lunchpauze)?

Ik hou zelf erg van wraps. Simpel, snel en makkelijk te maken en je hebt veel variaties.

Meer Frixies