Menu
Sluiten
Afspraak maken

U kunt natuurlijk altijd een online afspraak plannen. Vul hiervoor het intake formulier in.

Elburg

Industriestraat 18 A-B

8081 HG Elburg

 

Oosterwolde

Zwarteweg 15

8097 PR Oosterwolde

Openingstijden
Maandag
07:30 - 21:00 uur
Dinsdag
07:30 - 20:30 uur
Woensdag
07:30 - 21:00 uur
Donderdag
07:30 - 20:00 uur
Vrijdag
07:30 - 18.00 uur
Zaterdag
08:00 - 11.30 uur
Zondag
Gesloten

Jarralt Boonen

Functie

Fysiek/motorisch- en veldtrainer bij ESC, revalidatietrainer in de zaal, begeleider Multi Sports Skillz en ASM-instructeur Advanced.

 

Specialismen/Jouw toegevoegde waarde bij Frix?

Mijn toegevoegde waarde bij Frix is dat ik goed in de omgang ben met kinderen. Hierdoor kan ik goed mijn gang gaan bij de veldtrainingen bij ESC. Bij mijn opleiding krijg ik hier veel lessen over waardoor ik dat handig kan gebruiken. In de zaal heb ik ook al veel geleerd waardoor ik veel mensen kan helpen. Ik sta open voor alles en dat kan me ook goed helpen in mijn verdere ontwikkeling. 

 

Opleiding/achtergrond

Ik ben 3e Jaars Sport & Bewegen student bij Landstede Zwolle.

 

Interesses en passies/ wat doe je het liefste in je vrije tijd?

Mijn aller grootste passie is voetbal. Ik sta 5 van de 7 dagen op het voetbalveld. In mijn vrije tijd trap ik dan ook graag een balletje met mijn vrienden. Al sta ik niet zelf op het veld dan kijk ik graag naar mijn favoriete club: PEC Zwolle. Daar ga ik dan ook elke thuis wedstrijd heen. Naast al het voetbal kan ik ook erg genieten van dingen samen met mijn vrienden. Gezellig lachen en leuke dingen doen hou ik ook van!

 

Favoriete vakantieland?

Mijn favoriete vakantie land is Griekenland of Turkije. Beide landen zijn heerlijk warm met lekker eten.

 

Wat maakt jouw werk zo leuk?

Wat ik erg leuk vind aan het werk is dat alle anders dagen. Elk half uur is er weer een andere patiënt waardoor je elke keer iets anders hebt. Gezellig een praatje maken en iemand helpen geeft veel leuke energie. Op het veld kan ik erg genieten met wat voor plezier en passie de kinderen komen trainen. Samen kan je er dan een leuke training van maken waardoor ik zelf veel plezier heb!

 

Wat kook je het liefste voor je collega’s (lunchpauze)?

Tot nu toe heb ik nog niet hoeven koken, af en toe alleen eventjes helpen met snijden ect. Zelf koken gaat vast wel goed komen. Een gebakken ei lust iedereen wel ;).

Meer Frixies