Menu
Sluiten
Afspraak maken

U kunt natuurlijk altijd een online afspraak plannen. Vul hiervoor het intake formulier in.

Elburg

Industriestraat 18 A-B

8081 HG Elburg

 

Oosterwolde

Zwarteweg 15

8097 PR Oosterwolde

Openingstijden
Maandag
07:30 - 21:00 uur
Dinsdag
07:30 - 20:30 uur
Woensdag
07:30 - 21:00 uur
Donderdag
07:30 - 20:00 uur
Vrijdag
07:30 - 18.00 uur
Zaterdag
08:00 - 11.30 uur
Zondag
Gesloten

Marije Koopmans

Functie

Psychomotorisch therapeut, bewegingsagoog (BSc, 2015), medewerkster administratie&patiëntcontact, begeleider Multi Sports Skillz en ASM-instructeur Advanced.

 

Specialismen/Jouw toegevoegde waarde bij Frix?

Op de woensdagavond verzorg ik de motorische trainingen aan de jeugd van ESC. Daarnaast haal ik mijn energie uit de veelzijdige taken binnen de praktijk. Zo let ik gedurende een dag o.a. op de was, afwas, boodschappen, hygiëne, administratie en zorg ik ervoor dat de praktijk er opgeruimd, schoon maar bovenal gezellig en sfeervol uit ziet.

 

Opleiding/achtergrond

Ik heb in juli 2015 mijn diploma voor psychomotorische therapie en bewegingsagogie behaald. Deze studie heb ik gevolgd op Windesheim te Zwolle. De richting psychomotorische therapie en bewegingsagogie (PMT-BA), is een keuze richting binnen de (C)alo. Het eerste jaar van mijn studie heb ik dan ook kennisgemaakt met veel verschillende sporten en heb ik gymlessen moeten verzorgen op basisscholen. De andere drie jaren waren gefocust op het therapie gedeelte. Hiervoor heb ik bij een revalidatiecentrum en speciaal onderwijs stage gelopen.

 

Interesses en passies/ wat doe je het liefste in je vrije tijd?

Afspreken en leuke dingen ondernemen met vrienden, vriendinnen en familie. Daarnaast ben ik een type die moeite heeft met stil zitten en vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te sporten.

 

Favoriete vakantieland?

Ik heb geen favoriet vakantieland. Ik houd van een nieuwe omgeving en kan enorm genieten van alles wat die omgeving te bieden heeft. Wel ben ik een fan van City trips en heb ik o.a. de volgende steden al bezocht: Londen, Parijs, Rome, Boedapest, Napels, Barcelona, Cambridge, Lissabon, Venetië en Malaga. Als ik op vakantie ben moet het trouwens wel droog zijn, anders ben ik niet te genieten.

 

Wat maakt jouw werk zo leuk?

Het samenwerken met een jong en enthousiast team. Ik vind het mooi om te zien dat we, als jonge mensen, met elkaar streven naar een sfeervolle praktijk waarin we effectieve behandelingen en passende (extra) mogelijkheden aanbieden. Mijn veelzijdige taken binnen de praktijk en het werken met de leukste collega’s maakt dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga.

 

Wat kook je het liefste voor je collega’s (lunchpauze)?

Pannenkoeken! De laatste keer dat ik dit heb gebakken voor mijn collega’s ben ik van 9:00-12:00 uur bezig geweest, maar iedereen zat daarna vol en er waren zelfs pannenkoeken over.

Meer Frixies