Menu
Sluiten
Afspraak maken

U kunt natuurlijk altijd een online afspraak plannen. Vul hiervoor het intake formulier in.

Elburg

Industriestraat 18 A-B

8081 HG Elburg

 

Oosterwolde

Zwarteweg 15

8097 PR Oosterwolde

Openingstijden
Maandag
07:30 - 21:00 uur
Dinsdag
07:30 - 20:30 uur
Woensdag
07:30 - 21:00 uur
Donderdag
07:30 - 20:00 uur
Vrijdag
07:30 - 18.00 uur
Zaterdag
08:00 - 11.30 uur
Zondag
Gesloten

Robbin Uitslag

Functie

Algemeen Fysiotherapeut (BSc, 2022), revalidatietrainer veld, motorische/fysieke trainer bij ESC, begeleider Multi Sports Skillz en ASM-instructeur Advanced.

 

Specialismen/Jouw toegevoegde waarde bij Frix?

In november 2018 ben ik gestart bij Frix als fysiotherapeut in opleiding. Destijds met werkzaamheden in de zaal of op het veld als revalidatietrainer/motoriek trainer. Inmiddels ben ik afgestudeerd en werkzaam als fysiotherapeut sinds februari 2022.

 

Naast het behandelen en het begeleiden van mensen in hun revalidatie ben ik samen met Noraly en Marije de verantwoordelijke van Multi Sports Skillz. Elke vrijdagmiddag dagen wij kinderen uit om op een leuke manier aan twee verschillende sporten deel te nemen en zo breed motorisch te ontwikkelen.

 

Verder sta ik ook de dinsdagavond bij ESC op het veld als ASM instructeur voor de Frix trainingen en ben ik verantwoordelijk voor de verzorging/checken van geblesseerde spelers voor de jeugd en senioren van ESC 1. De laatste uurtjes van de dinsdag doe ik de revalidatietraining op het veld.

 

Opleiding/achtergrond

Na het behalen van mijn vmbo-diploma heb ik 4 jaar op Landstede Sport en Bewegen gestudeerd en mijn MBO-diploma gehaald. In Maart 2022 ben ik afgestudeerd als Algemeen Fysiotherapeut.

 

Interesses en passies/ wat doe je het liefste in je vrije tijd?

  • Fitness en hardlopen.
  • Trainer/coach bij DVS’33 O16-1
  • Leuke dingen doen met vrienden
  • Op vakantie gaan in zowel de winter als de zomer

 

Favoriete vakantieland?

In de winter is dit Oostenrijk en in de zomer is dit Spanje.

 

Wat maakt jouw werk zo leuk?

Ik werk samen met jonge enthousiaste collega’s. Ik ben dit jaar ook gestart als volwaardig fysiotherapeut. Het behandelen in combinatie met de oefentherapie in de zaal en daarbij de afwisseling tussen Multi Sports Skillz en m’n werkzaamheden op het voetbalveld maakt dit werk zo afwisselend. Daarnaast is bijvoorbeeld de oefenzaal van Frix een inspiratievolle werkplek waardoor je steeds uitgedaagd wordt om jezelf te verbeteren en uit te dagen!

 

Wat kook je het liefste voor je collega’s (lunchpauze)?

Na al een paar keer geoefend te hebben ben ik (nog) geen ster in koken. Door het oefenen word ik er wel steeds een beetje beter in. Oefening baart kunst!

Meer Frixies