Menu
Sluiten
Afspraak maken

U kunt natuurlijk altijd een online afspraak plannen. Vul hiervoor het intake formulier in.

Elburg

Industriestraat 18 A-B

8081 HG Elburg

 

Oosterwolde

Zwarteweg 15

8097 PR Oosterwolde

Openingstijden
Maandag
07:30 - 21:00 uur
Dinsdag
07:30 - 20:30 uur
Woensdag
07:30 - 21:00 uur
Donderdag
07:30 - 20:00 uur
Vrijdag
07:30 - 18.00 uur
Zaterdag
08:00 - 11.30 uur
Zondag
Gesloten

Jarno van der Weerd

Functie

Algemeen Fysiotherapeut (BSc, 2016) en ASM-instructeur Advanced.

 

Specialismen/Jouw toegevoegde waarde bij Frix?

Bij Frix kom ik van alles tegen zoals sportblessures, acute klachten maar ook vermoeidheidsklachten waarbij belasting en belastbaarheid niet in balans zijn. Waar ik me onder andere veel mee bezig houd in de praktijk zijn klachten aan de onderste extremiteit zoals enkelletsels en knieletsels, denk daarbij ook aan revalidatie van de voorste kruisband. Ook op het gebied van (Medical) taping kunt u bij mij terecht!

 

Opleiding/achtergrond

Mijn studie fysiotherapie heb ik in 2016 afgerond bij Thim vd Laan in Nieuwegein waarna ik begin 2017 ben begonnen bij Frix. Vervolgens heb ik me voornamelijk verdiept in problematiek van de onderste extremiteiten waaronder enkelletsel en knieletsels, waarbij de cursus ART lower extremity een mooie aanvulling was.

 

Interesses en passies/ wat doe je het liefste in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de Reflexhal in Kampen (volleybal) waar ik oa. als speler actief ben. Daarnaast zoek ik regelmatig het bos op om met onze hond Nala te gaan wandelen en hard te lopen.

 

Favoriete vakantieland?

Indonesië!

 

Wat maakt jouw werk zo leuk?

Wat mijn werk zo leuk maakt, is de combinatie van hands-on behandeling met het geven van revalidatie/sport specifieke trainingen in de loods. Tijdens de hands-on behandeling kom je vaak stijfheid/verklevingen/littekenweefsel in spieren of banden tegen, waarbij je door de technieken die wij gebruiken het bindweefsel onder je vingers/handen voelt veranderen en de patiënt het “release” gevoel krijgt. In de loods waar we de revalidatie/sport specifieke trainingen geven probeer ik altijd iedereen zo functioneel mogelijk te trainen, waarbij mijn creatief vermogen uitgedaagd wordt om acties in sport of dagelijkse bewegingsvormen zo goed mogelijk te simuleren.

 

Wat kook je het liefste voor je collega’s (lunchpauze)?

Mexicaanse wraps met guacamole!

Meer Frixies