Menu
Sluiten
Afspraak maken

U kunt natuurlijk altijd een online afspraak plannen. Vul hiervoor het intake formulier in.

Elburg

Industriestraat 18 A-B

8081 HG Elburg

 

Oosterwolde

Zwarteweg 15

8097 PR Oosterwolde

Openingstijden
Maandag
07:30 - 21:00 uur
Dinsdag
07:30 - 20:30 uur
Woensdag
07:30 - 21:00 uur
Donderdag
07:30 - 20:00 uur
Vrijdag
07:30 - 18.00 uur
Zaterdag
08:00 - 11.30 uur
Zondag
Gesloten

Werner Pluim

Functie

Algemeen Fysiotherapeut (BSc, 2010), Sportfysiotherapeut (MSc, 2016) en ASM-instructeur Expert. 

 

Specialismen/Jouw toegevoegde waarde bij Frix?

Ik heb naast mijn studie Fysiotherapie een Master opleiding Sportfysiotherapie en verschillende trainerscursussen gevolgd. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende takken van sport en op verschillende niveaus. Als therapeut kijk ik samen met de patiënt wat hij of zij nodig heeft om specifieke bewegingen binnen de sport of het persoonlijk dagelijks leven te kunnen maken en dit op een verantwoorde manier (steeds beter) te kunnen blijven uitvoeren en stem daar samen met de patiënt een behandel- en/of trainingsplan op af. Daarbij werk ik graag samen met collega’s, andere disciplines en trainers om maatwerk te kunnen leveren voor de patiënt. 

 

Opleiding/achtergrond

Naast mijn werk als sportfysiotherapeut heb ik een enorme passie voor voetbal en teamontwikkeling. Ik was al voetbaltrainer bij SC Lemele, Zwart Wit’63, Heerenveen Vrouwen en VVOG. In 2024 haalde ik mijn Trainer Coach – UEFA A / VC 4 diploma en werd ik hoofdtrainer van vv Nunspeet, waar ik ook volgend jaar actief zal zijn In de afgelopen jaren heb ik veel opleidingen en cursussen gedaan die voor zowel mijn werk als fysiotherapeut en als teamontwikkelaar ondersteunend zijn. De ASM – expert opleiding en een cursus Prestatiepsychologie hebben mij belangrijke handvaten gegeven die ik in mijn werk kan toepassen.  

 

Interesses en passies/ wat doe je het liefste in je vrije tijd?

Er gaat veel tijd en energie zitten in het werken en het trainerschap en alles wat daarbij komt kijken. Ik breng ernaast dan ook graag veel tijd door met mijn gezin. Dit jaar heb ik zelf kennis gemaakt met CrossFit en padel in Nunspeet, wat ik leuk vind om te doen. 

 

Favoriete vakantieland?

We hebben veel verschillende soorten vakanties gehad en in verschillende landen en werelddelen geweest. Sinds een paar jaar trekken we in de zomer rond met de camper. Italië blijft heel mooi en het eten is er geweldig. 

 

Wat maakt jouw werk zo leuk?

Ik krijg veel energie van het helpen van mensen bij het bereiken van hun doelen. Dat kan binnen het werk wat ik doe met heel veel verschillende mensen en kan op heel veel verschillende manieren. Dit is continu in ontwikkeling en dat maakt het leuk.

 

Wat kook je het liefste voor je collega’s (lunchpauze)?

De kans is groot dat het iets Italiaans wordt. 

Meer Frixies