Menu
Sluiten
Afspraak maken

U kunt natuurlijk altijd een online afspraak plannen. Vul hiervoor het intake formulier in.

Elburg

Industriestraat 18 A-B

8081 HG Elburg

 

Oosterwolde

Zwarteweg 15

8097 PR Oosterwolde

Openingstijden
Maandag
07:30 - 21:00 uur
Dinsdag
07:30 - 20:30 uur
Woensdag
07:30 - 21:00 uur
Donderdag
07:30 - 20:00 uur
Vrijdag
07:30 - 18.00 uur
Zaterdag
08:00 - 11.30 uur
Zondag
Gesloten

Marleen Hoekstra

Functie

Fysiotherapeut (Bsc, 2011), Manueel therapeut (MSc, 2018), Adviseur Arbeid & Gezondheid (2020), Post-HBO Leefstijlcoaching (2020), Cognitieve functionele therapeut (2022) en Slaapcoach (2021)

 

Specialismen/Jouw toegevoegde waarde bij Frix?

Met mijn brede kijk op gezondheid wil ik van toegevoegde waarde zijn bij mensen met rug-, nek- en schouderklachten, vooral wanneer deze langdurig en/of complex zijn. Mijn doel is om praktische oplossingen te bieden die écht werken en de patiënt optimaal begeleiden naar een optimaal behandelresultaat. Ik verbind wetenschap en praktijk, om zo de juiste behandeling voor de patiënt te vinden.

 

Opleiding/achtergrond

Na mijn opleidingen tot fysio- en manueel therapeut ben ik mij verdergaan specialiseren in leefstijl, arbeid & gezondheid en cognitieve functionele therapie. Op deze manier heb ik een brede kijk op de gezondheid ontwikkelt waardoor ik mensen met rug- nek- en schouderpijn goed kan begeleiden.

 

Interesses en passies/ wat doe je het liefste in je vrije tijd?

Ik geniet er enorm van om buiten te zijn. Naar het bos of een andere buitenactiviteit samen met mijn zoontje en partner doe ik het liefste. Daarnaast heb ik een enorme passie voor alles wat met leefstijl te maken heeft en duik ik graag de nieuwste ontwikkelingen en trends in om inspiratie op te doen voor mijzelf, mijn gezin en patiënten om gezonder te leven.

 

Favoriete vakantieland?

Italië, zo’n beetje al naar ieder gebied in dit fantastische land geweest, en iedere keer worden we weer verrast door het eten, de menen en de natuur.

 

Wat maakt jouw werk zo leuk?

Ik haal veel voldoening uit het helpen van mensen. Het geeft me een fijn gevoel om mijn kennis en expertise in te zetten om anderen te verlichten van pijn en fysieke klachten, en ze te begeleiden naar een betere gezondheid en een blijvend resultaat. Daarnaast staan de ontwikkelingen in de gezondheidszorg nooit stil waardoor ik altijd kan blijven groeien binnen dit vakgebied. Het leuke van het werken bij Frix vind ik het samenwerken met gezellige en gepassioneerde collega’s, er hangt een gezellig maar professionele sfeer!

 

Elke werkdag sta ik voor nieuwe uitdagingen, want geen patiënt is hetzelfde. Dit houdt mijn werk boeiend en stimuleert mij om steeds opnieuw een optimaal behandelplan te bedenken en soms bij te sturen. Het zien van de vooruitgang bij de patiënten en hun dankbaarheid motiveert mij enorm.

 

Bovendien vind ik het leuk om de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied bij te houden en deze te integreren in de praktijk. Het stelt me in staat om steeds betere zorg te bieden en mijn patiënten de best mogelijke behandeling te geven. De ontwikkelingen in de gezondheidszorg staan nooit stil en dat zorgt ervoor dat ik altijd kan blijven groeien in dit vakgebied, wat ik heel leuk vind!

 

Wat kook je het liefste voor je collega’s (lunchpauze)?

Ik zou graag eens één van mijn favoriete soepen maken: pastinaak-, zoete aardappel- of courgette-pesto-soep.

Meer Frixies