Menu
Sluiten
Afspraak maken

U kunt natuurlijk altijd een online afspraak plannen. Vul hiervoor het intake formulier in.

Elburg

Industriestraat 18 A-B

8081 HG Elburg

 

Oosterwolde

Zwarteweg 15

8097 PR Oosterwolde

Openingstijden
Maandag
07:30 - 21:00 uur
Dinsdag
07:30 - 20:30 uur
Woensdag
07:30 - 21:00 uur
Donderdag
07:30 - 20:00 uur
Vrijdag
07:30 - 18.00 uur
Zaterdag
08:00 - 11.30 uur
Zondag
Gesloten

Jonathan van t Hof

Functie

Algemeen Fysiotherapeut (BSc, 2022) en ASM-instructeur Advanced.

 

Specialismen/Jouw toegevoegde waarde bij Frix?

Samen met het hele team van Frix heb ik ook de cursus Atheletic Skills Model afgerond. Daarnaast ben ik betrokken bij de medische staf van vv Nunspeet, waardoor ik wat extra ervaring heb binnen de voetbal.

 

Opleiding/achtergrond

Ik heb de opleiding tot algemeen fysiotherapeut afgerond. Hierbij heb ik de minor inspanningsfysiologie gedaan. Dit richt zich op het sporten en bewegen en de daarbij horende klachten/vragen/doelen. Naast het reguliere schoolaanbod heb ik ook een ‘honoursster vakmanschap’ behaald. Ik heb mij extra verdiept in verschillende onderwerpen rondom het voetballen en sporten. Zoals: sportvoeding, blessurepreventie en warming-ups.

 

Interesses en passies/ wat doe je het liefste in je vrije tijd?

Een passie voor mij is voetballen. Ik voetbal zelf in het 1e van vv Nunspeet. Daarnaast sport ik graag en probeer ik nog een aantal keer per week te sporten bij Frix of in de sportschool. In het weekend staat de zaterdagmiddag in het teken van de voetbal en de zaterdagavond ben ik graag met vrienden of mijn vriendin. Daarnaast houd ik ontzettend van eten, dus op een terras zitten of lekker uiteten gaan maak je mij erg gelukkig mee.

 

Favoriete vakantieland?

Mijn broer woont in Brazilië. Daardoor is dit denk ik toch wel mijn favoriete vakantieland. Het lekkere weer in combinatie met een ontzettend mooie natuur, leuke apen en de cultuur is supergaaf om gezien te hebben.

 

Wat maakt jouw werk zo leuk?

Het cliché: ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen en met mensen te werken. Ik kan lastig stilzitten en gelukkig hoeft dat hier bij Frix ook niet. Daarnaast vind ik de afwisseling tussen oefenzaal en behandelkamer erg leuk. Dit houdt de dag ook lekker dynamisch. Los van het werk zelf heeft Frix een ontzettend leuk team, waardoor ook de pauze altijd een leuk onderdeel van de dag is. 

 

Wat kook je het liefste voor je collega’s (lunchpauze)?

Ik heb nog maar een paar keer hoeven koken, maar mijn favoriet is dan toch wel de tortellini met broccoli, gerookte zalm en een roomsausje. Redelijk makkelijk te maken, maar vooral heel erg lekker. 

Meer Frixies