Menu
Sluiten
Afspraak maken

U kunt natuurlijk altijd een online afspraak plannen. Vul hiervoor het intake formulier in.

Elburg

Industriestraat 18 A-B

8081 HG Elburg

 

Oosterwolde

Zwarteweg 15

8097 PR Oosterwolde

Openingstijden
Maandag
07:30 - 21:00 uur
Dinsdag
07:30 - 20:30 uur
Woensdag
07:30 - 21:00 uur
Donderdag
07:30 - 20:00 uur
Vrijdag
07:30 - 18.00 uur
Zaterdag
08:00 - 11.30 uur
Zondag
Gesloten

Mike Bastiaan

Functie

Universitaire fysiotherapeut (BSc, 2022) en Bewegingswetenschapper (MSc, 2023).

 

Specialismen/Jouw toegevoegde waarde bij Frix?

Tijdens mijn studie merkte ik al snel dat mijn passie voornamelijk in de (top)sport ligt. Naast de algemene klachten heb ik me om deze reden voornamelijk verdiept in het herstel van sport-gerelateerde klachten zoals enkeltrauma’s, knieblessures, hamstringblessures en liesblessures. Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut houd ik me binnen Frix bezig met de ontwikkeling van de Frix Performance tak. Tijdens de master bewegingswetenschappen heb ik veel kennis opgedaan over het analyseren van het bewegingsapparaat, de trainingsfysiologie en de voedingsinname bij sporters. Door middel van extra training voor de fysieke randvoorwaarden en het begeleiden van atleten op met specifieke schema’s, hoop ik mijn steentje bij te dragen aan de verbetering van het prestatievermogen van vele atleten!

 

Opleiding/achtergrond

In 2019 ben ik gestart met de bachelor Science of Physiotherapy op de SOMT University in Amersfoort. Deze studie heb ik in 2022 behaald waarna ik ben verhuisd naar Maastricht om daar mijn master Bewegingswetenschappen te volgen.

 

Interesses en passies/ wat doe je het liefste in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik met name aan het sporten. Zo voetbal ik in het 1e van v.v. OWIOS en loop ik graag hard. Daarnaast zit ik in het voorjaar en zomer graag op de racefiets.

 

Favoriete vakantieland?

Mijn favoriete vakantieland is Italië. Ik hou van het Italiaanse eten, de mooie stadjes, het weer, de natuur en je kunt er heerlijk racefietsen! In de winter ga ik graag snowboarden in Livigno (Noord-Italië), prachtig gebied met heerlijke pistes!

 

Wat maakt jouw werk zo leuk?

Mijn passie ligt in het optimaal laten functioneren van het menselijk lichaam. Het geeft mij veel voldoening om iemand zo snel mogelijk van zijn lichamelijke klachten af te helpen maar tegelijkertijd ook het fysieke prestatievermogen te verbeteren. De combinatie tussen de bewegingswetenschappen en fysiotherapie maakt mijn werk erg gevarieerd waardoor het nooit gaat vervelen!

 

Wat kook je het liefste voor je collega’s (lunchpauze)?

Tijdens mijn stage bij Frix 2 jaar geleden heb van mijn stagebegeleider destijds (Laurens) voor het eerst een paprika leren snijden. Na 2 jaar op mezelf te hebben gewoond in Maastricht kan ik momenteel gelukkig aardig koken. Dat moet bij Frix alleen nog beoordeeld worden…

Meer Frixies